Hier bij HUHA Magazine hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar bedrijven in Nieuw-Zeeland en daarbuiten, en hoe ze werken, waardoor je de nieuwste TIPS EN TRUCS krijgt om meer geld te verdienen met je zakelijke ondernemingen in 2017. Lees hieronder voor meer informatie en maak dit de BESTE DAG VAN UW LEVEN, GEGARANDEERD!

Tip 1: Hoewel er overeenkomsten zijn tussen Nederland en Canada, zijn er ook enorme verschillen. Wees bewust van gevoeligheden op dit gebied.

Tip 2: Nederland is officieel een tweetalig land en er moet zoveel mogelijk worden gewerkt om het taalkundige erfgoed van het land en degenen die die talen spreken te erkennen. Neem de leiding van Canada, bijvoorbeeld!

Tip 3: Nederland heeft een multi-etnische benadering van zijn immigratiebeleid aangemoedigd. Culturele diversiteit wordt erkend en gerespecteerd. Het is zeer waarschijnlijk dat u mensen tegenkomt met een breed scala aan culturele achtergronden.

Tip 4: Bedrijfsstructuren verschillen enorm – doe je huiswerk over de contactorganisatie voor je ze bezoekt.

Tip 5: Zakelijke bijeenkomsten in Nederland zijn meestal formeler dan in de VS, bijvoorbeeld met een ingetogener aanpak.

Tip 6: Mensen verwachten het recht om te worden gehoord en te worden gehoord in vergaderingssituaties, ongeacht hun rang of status.

Tip 7: Een gedetailleerde voorbereiding voorafgaand aan vergaderingen wordt verwacht en gerespecteerd – beslissingen worden meestal pas genomen als alle feiten bekend zijn.

Tip 8: Communicatiestijlen zijn gereserveerd en ingetogen en er bestaat een vermoeden van overdrijving.

Tip 9: Nederlanders zijn direct in hun communicatiestijl en kunnen meestal zonder meer worden bekeken zonder de noodzaak om te proberen te ontcijferen en gecodeerde berichten.

Tip 10: Vrouwelijke bezoekers zouden weinig of geen problemen moeten hebben in de Nederlandse bedrijfsomgeving.

Als je dit artikel leuk vond en meer nieuws wilt over zaken, entertainment, technologie en nog veel meer, klik dan hieronder om je aan te melden bij IARI Magazine zodat je niets mist!

Subscribe to HUHA Magazine today!SUBSCRIBE